Отзыв о Hyundai Santa Fe 2021 года
2021
внедорожник,
роботизированная с 2 сцеплениями коробка передач,
Полный привод
, пробег - 5000 км, двигатель - 2.2 turbo дизель, комплектация - Elegance Расход в городе: 10.0 л/100км, по трассе: 8.0 л/100км, средний: 9.0 л/100км
Придбав даний автомобіль наприкінці весни 2021. Сподобався дизайн і габарити цього авто. До цього володів також корейським автомобілем (KIA Sportage) і ніяких питань в плані надійності до нього за 9 років експлуатації не було, тому вирішив зупинити вибір саме на цьому авто. Перші враження були досить позитивні, але досить скоро все різко змінилося. Плюсы автомобиля: 1. Хороший дизайн. 2. Досить об'ємне багажне відділення. Минусы автомобиля: 1. У комплектаціях Dynamic i Elegance ближнє і дальнє світло неможливо описати словами. Гіршого просто не бачив. 2. Через 1700км почалися проблеми з двигуном. 3. Якість підгону деталей кузова на рівні дешевих китайських авто. Совет покупателю: Ні в якому разі. Через 5 мес. и 24 дней Roman Slisenko дописал: Після 8 місяців експлуатації даного автомобіля можу його оцінити більш раціонально. Більшість проблем, які я описав вище це скоріше виняток із правил. Проблему із "дросельною заслонкою" усунули (замінили по гарантії) і більше ніяких проблем не було. Проблему, що автомобіль міг заглохнути і не заводитися також знайшли. Причина була у тому, що сигналізацію підключили не зовсім коректно. З другого разу у них все вийшло і більше ця проблема не з'являлася. З приводу підгону деталей кузова, я подивився на автомобілі інших марок, то ця проблема є у всіх. Десь менше, десь навіть більше але є скрізь. З приводу світла. Так, воно гірше ніж у конкурентів, але я зміг його відрегулювати(на скільки це можливо) і впринципі їздити можна. Також вдалося протестувати дане авто в зимових умовах і в цьому плані я не був розчарований. При -17 заводиться без проблем и 4WD працює відмінно. Хочеться вірити, що в майбутньому більше проблем з цим авто не буде. Обсуждение отзываКоментариев пока никто не оставил. Станьте первым! |
2019
2016